Milingona e hollë

Motion Design është një proces bashkëpunues.

Pjesa më e mirë e punës në një animacion me njerëz të tjerë është fakti që shpesh nuk e keni idenë se çfarë do të sjellin në tryezë. Do të përjetoni një emocion si hapja e një dhuratë të mbështjellë sa herë që shihni përsëritjen e radhës nga bashkëpunëtorët tuaj.

Dhe të punosh në një animacion "Exquisite Corpse" është një mënyrë për të përjetuar versionin përfundimtar të kësaj pasigurie. Ju animoni diçka, kaloni orë të tëra duke rregulluar çelësat dhe duke i rregulluar gjërat siç duhet dhe më pas... ndaloni. Ju keni mbaruar, dhe kjo nuk është në duart tuaja. Ti ia dorëzon timonin e makinës personit tjetër dhe mund të ulesh dhe të shikosh se ku të çojnë.

Ja, milingona e shkëlqyer!

Ne menduam se do të ishte mirë të sfidonim ish-studentët tanë të Bootcamp dhe të bënim një konkurs nga ky koncept, kështu që ne kontaktuam disa prej tyre miqtë tanë (të cilët të gjithë kishin fjalën ANT në to... e çuditshme, apo jo?) dhe ne bëmë së bashku një lloj pro-am të Motion Design.

PREMISA ISHTE MJAFT I THJESHTË:

Milingona gjigante do të animonte 5 sekonda animacion bazuar në "Matematikën" e tyre. Pastaj çdo javë, të diplomuarit e Programeve tona Bootcamp do të konkurronin për të animuar 5 sekondat e ardhshme. Ishte gjithmonë një votim shumë i ngushtë, por ne zgjodhëm një fitues çdo javë për 4 javë, dhe më pas i dhamë Ant Giant të përfundonte 5 sekondat e fundit të animacionit. Në fund, patëm :30 eanimacion që shkon gjithandej stilistikisht, por ka një mënyrë të çuditshme për të qëndruar brenda sferës së "Matematikës."

Duke paraqitur katër fituesit tanë...

GAWD ime, ajo ishte një thirrje shumë e vështirë çdo javë për të zgjedhur një fitues. Të gjithë sollën lojën e tyre A, por në fund patëm katër fitues, secili prej të cilëve përfshiu animacionin e tij në pjesën e fundit.

JAVA 1: NOL HONIG - Dhoma e vizatimit .NYC/

JAVA 2: ZACH YOUSE - ZACHYOUSE.COM/

JAVA 3: JOSEF ATLESTAM - VIMEO.COM/JOSEFATLESTAM

JAVA 4: KEVIN SNYDER - KEVINSNYDER.NET/

Ju mund t'i shihni të gjitha hyrjet për të katër javët e konkursit këtu:

//vimeo.com/groups/somcorpse/videos

Tani, për ta bërë këtë gomar me të vërtetë, na duhej zë.

Hyni Antfood, gjenitë e audios prapa Blend Opener i cili doli me një kolonë zanore që plotëson plotësisht pamjet abstrakte. Sound Design është ende një art i errët, sipas mendimit tim modest, dhe kompani si Antfood e bëjnë atë të duket e lehtë. (Megjithëse jam shumë i sigurt që nuk është)

NDIHMONË NDIHMËNË NJË MOTIVIM SHTESË.

Mundësia për të punuar në një animacion me Giant Ant + Antfood është e bukur dreq motivues në vetvete, por për ta bërë atë edhe më tërheqës, ne kërkuam ndihmën e njerëzve të mirë në Red Giant, të cilët i lidhën fituesit e çdo jave me një licencë të plotëi Trapcode Suite 13, versioni më i fundit i paketës së plotësimit absolutisht të domosdoshëm për After Effects.

Giant Ant dhe alumët tanë të Bootcamp i punonin çizmet e tyre çdo javë për të bërë diçka të veçantë. Konkurrenca ndodh të jetë një mënyrë shumë e mirë për të mashtruar veten për të punuar më shumë sesa do të bënit zakonisht, dhe kjo mund të rezultojë në një rritje të shpejtë të aftësive tuaja. Të gjithë të përfshirë në këtë konkurs mësuan shumë, dhe ju duhet gjithashtu!

Nëse keni dashur ndonjëherë të shihni se si duket një projekt i një milingona gjigante After Effects, shkarkoni të gjithë paketën Exquisite Ant më poshtë dhe zbuloni vetë . Duhet të jesh një anëtar VIP për të shkarkuar projektin, por është falas dhe do të lidhesh me të gjitha llojet e përmbajtjeve, marrëveshjeve dhe lajmeve vetëm për anëtarët. Faleminderit shumë për kontrollimin e kësaj vepre të mrekullueshme dhe shpresojmë t'ju shohim përsëri së shpejti në Shkollën e Lëvizjes!-joey

{{lead-magnet}}

KREDITË

MILIONJA GIGANT (giantant.ca)

(Fillimi dhe fundi)

Regjia: Milingona gjigante

Prodhuar nga: Cory Philpott

Dizajni i pjesës së parë: Rafael Mayani

Animacioni i pjesës së parë: Jorge Canedo Estrada

Dizajni dhe animacioni i pjesës së fundit: Henrique Barone

Përbërja e pjesës së fundit: Matt James


SCHOOL OF MOTION (4 seksione të mesme)

Nol Honig (droomroom.nyc/ )

Zach Youse (zachyouse.com/)

Josef Atlestam (vimeo.com/josefatlestam)

KevinSnyder (kevinsnyder.net/)


Dizajni i zërit nga ANTFOOD (antfood.com)

Çmimet e ëmbla nga RED GIANT (redgiant.com)

Lëviz në Krye