30 Potong kompas keyboard penting dina After Effects

30 potong kompas keyboard ieu dijamin ngahemat waktos anjeun dina After Effects.

Upami anjeun hoyong ningkatkeun kagancangan anjeun dina After Effects ku dua kali lipat naon anu anjeun laksanakeun? Sababaraha urang bisa méakkeun rébuan dollar dina komputer anyar, tapi aya hiji cara gampang ... potong kompas keyboard. Potong kompas keyboard gaduh kakuatan pikeun ngahemat anjeun sababaraha detik di ditu di dieu sareng detik-detik éta tiasa nambihan dugi ka jam upami henteu dinten disimpen dina unggal proyék anjeun. Singketna, potong kompas aturan.

Pikeun ngagampangkeun anjeun diajar potong kompas keyboard eta, kami geus ngahijikeun hiji video jeung 30 potong kompas paporit urang di After Effects. Sadaya potong kompas ieu dijamin ngahemat waktos anjeun dina AE. Sababaraha di antarana malah bisa motong waktu gawé anjeun dina satengah! Janten upami anjeun siap ngeusi turbo kaahlian AE anjeun di dieu aya 30+ potong kompas keyboard karesep kami di After Effects.

Unduh GRATIS ieu After Effects hotkeys PDF set!

Kami geus ngumpulkeun sakumpulan 3 PDF (dina rasa Mac jeung PC) nu bakal ngajarkeun anjeun potong kompas keyboard penting, kitu ogé motong jero pro pamakéan sarta sababaraha gems disumputkeun. Parebut gratis!

Gulir ke atas