Kabijakan privasi

Di "IN a fa Design & Anime" , diaksés tina "https://inafa.org" , salah sahiji prioritas utama kami nyaéta privasi sémah urang. Dokumén Kabijakan Privasi ieu ngandung jinis inpormasi anu dikumpulkeun sareng dirékam ku "IN a fa Design & Anime" sareng kumaha kami nganggo éta.

Upami anjeun gaduh patarosan tambahan atanapi peryogi inpormasi langkung seueur ngeunaan Kabijakan Privasi kami, ulah ragu ngahubungan kami di email "[email protected]" .

Kabijakan Privasi ieu ngan lumaku pikeun kagiatan online urang jeung valid pikeun nu datang ka ramatloka urang ngeunaan informasi nu aranjeunna dibagikeun jeung/atawa ngumpulkeun dina "IN a fa Design & Anime" . Kabijakan ieu henteu lumaku pikeun inpormasi anu dikumpulkeun sacara offline atanapi ngalangkungan saluran sanés ti situs wéb ieu.

Idin

Ku ngagunakeun situs wéb kami, anjeun kalayan ieu satuju kana Kabijakan Privasi kami sareng satuju kana syaratna.

Inpormasi anu kami kumpulkeun

Inpormasi pribadi anu anjeun dipenta pikeun masihan, sareng alesan kunaon anjeun dipénta nyayogikeunana, bakal dijelaskeun ka anjeun dina waktos anu kami naroskeun ka anjeun pikeun masihan anjeun. inpormasi pribadi.

Upami anjeun langsung ngahubungi kami, kami tiasa nampi inpormasi tambahan ngeunaan anjeun sapertos nami, alamat email, nomer telepon, eusi pesen sareng/atanapi lampiran anu anjeun kirimkeun ka kami, sareng anu sanésna. inpormasi anu anjeun tiasa pilih pikeun masihan.

Kumaha kami ngagunakeun inpormasi anjeun

Kami nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun ku sababaraha cara, kalebetka:

  • Nyadiakeun, ngoperasikeun, jeung ngajaga ramatloka kami
  • Ningkatkeun, pribados, sareng ngalegaan situs wéb kami
  • Ngartos sareng nganalisa kumaha anjeun ngagunakeun situs wéb kami
  • Kembangkeun produk, jasa, fitur, sareng fungsionalitas anyar
  • Komunikasi sareng anjeun, boh sacara langsung atanapi ngalangkungan salah sahiji mitra kami, kalebet pikeun palayanan palanggan, pikeun masihan anjeun apdet sareng inpormasi sanés anu aya hubunganana sareng situs wéb, sarta pikeun tujuan pamasaran jeung promosi
  • Kirim surélék anjeun
  • Teangan jeung nyegah panipuan

Log File

"IN a fa Design & Anime" nuturkeun prosedur standar ngagunakeun file log. Berkas-berkas ieu ngarékam sémah nalika aranjeunna nganjang ka situs wéb. Sadaya perusahaan hosting ngalakukeun ieu sareng bagian tina analytics jasa hosting. Inpormasi anu dikumpulkeun ku file log kalebet alamat protokol internét (IP), jinis browser, Panyadia Ladénan Internét (ISP), cap tanggal sareng waktos, halaman rujukan/kaluar, sareng kamungkinan jumlah klik. Ieu henteu aya hubunganana sareng inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi. Tujuan inpormasi nyaéta pikeun nganalisis tren, ngokolakeun situs, nyukcruk gerakan pangguna dina situs wéb, sareng ngumpulkeun inpormasi demografi.

Cookies sareng Beacon Wéb

Sapertos situs wéb sanés, tempse ngagunakeun 'kueuk'. Cookies ieu dipaké pikeun nyimpen informasi kaasup preferensi datang ', sarta kaca dina ramatloka nu datang diaksés atawa dilongok. Inpo nu dipaké pikeunoptimalkeun pangalaman pamaké ku cara ngaropea eusi kaca web urang dumasar kana tipe browser nu datang jeung/atawa informasi sejenna.

Mitra Iklan Urang

Sababaraha pangiklan dina situs urang tiasa nganggo cookies sareng beacon wéb. . Masing-masing mitra iklan urang gaduh Kabijakan Privasi sorangan pikeun kawijakanana ngeunaan data pangguna.

Server iklan pihak katilu atanapi jaringan iklan nganggo téknologi sapertos cookies, JavaScript, atanapi Web Beacons anu dianggo dina iklan sareng tautan masing-masing. nu nembongan dina , nu dikirim langsung ka panyungsi pamaké. Aranjeunna otomatis nampi alamat IP anjeun nalika ieu lumangsung. Téknologi ieu dianggo pikeun ngukur éféktivitas kampanye iklanna sareng/atawa pikeun ngaropea eusi iklan anu anjeun tingali dina situs wéb anu anjeun kunjungi.

Perhatikeun yén "IN a fa Design & Anime" teu boga aksés atawa kadali kana cookies ieu nu dipaké ku advertisers pihak katilu.

Kabijakan Privasi Pihak Katilu

"IN a fa Design & Anime" Kabijakan Privasi henteu dilarapkeun ka advertisers séjén atawa situs web. Ku kituna, kami mamatahan anjeun konsultasi Kabijakan Privasi masing-masing tina server iklan pihak katilu ieu kanggo inpormasi anu langkung lengkep. Éta tiasa kalebet prakték sareng petunjukna ngeunaan cara milih kaluar tina sababaraha pilihan.

Anjeun tiasa milih pikeun nganonaktipkeun cookies tina pilihan browser individu anjeun. Pikeun nyaho inpo nu leuwih wincik tentang manajemén cookie kalawanpanyungsi wéb husus, éta tiasa dipendakan dina situs wéb masing-masing browser.

Hak Perlindungan Data GDPR

Kami hoyong mastikeun yén anjeun terang sadayana hak panyalindungan data anjeun. Unggal pamaké ngabogaan hak pikeun:

Hak aksés – Anjeun boga hak pikeun ménta salinan data pribadi Anjeun. Kami tiasa ngecas anjeun sakedik biaya kanggo jasa ieu.

Hak ngalereskeun - Anjeun gaduh hak nyuhunkeun kami pikeun ngabenerkeun inpormasi anu anjeun yakin teu akurat. Anjeun oge boga hak pikeun menta kami pikeun ngalengkepan inpo nu anjeun yakin teu lengkep.

Hak mupus – Anjeun boga hak pikeun menta kami ngahapus data pribadi anjeun, dina kaayaan nu tangtu.

Hak ngabatesan pamrosésan – Anjeun gaduh hak nyuhunkeun kami ngabatesan pamrosésan data pribadi anjeun, dina kaayaan nu tangtu.

Hak ngabatalkeun ngolah – Anjeun gaduh hak pikeun ngabatalkeun pamrosésan kami. data pribadi anjeun, dina kaayaan nu tangtu.

Hak portabilitas data – Anjeun boga hak pikeun menta kami nransper data nu geus kami kumpulkeun ka organisasi sejen, atawa langsung ka anjeun, dina kaayaan nu tangtu.

Upami anjeun menta, kami gaduh sabulan kanggo ngabales anjeun. Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun salah sahiji hak ieu, mangga ngahubungi kami.

Inpormasi Barudak

Bagian anu sanés tina prioritas kami nyaéta nambihanpanyalindungan pikeun barudak bari maké internét. Urang ajak kolot jeung wali pikeun niténan, ilubiung dina, jeung/atawa ngawas jeung ngabimbing kagiatan online maranéhanana.

"IN a fa Design & Anime" teu ngahaja ngumpulkeun Inpormasi Identipikasi Pribadi ti barudak di handapeun umur. tina 13. Lamun Anjeun mikir yén anak anjeun nyadiakeun jenis ieu informasi dina ramatloka kami, kami niatna ajak anjeun ngahubungan kami geuwat sarta kami bakal ngalakukeun usaha pangalusna kami pikeun promptly miceun informasi misalna tina rékaman urang.

Gulir ke atas