Lima Alat Top pikeun Ngédit Pidéo Gancang dina Premiere Pro

Gancangkeun Alur Kerja Pro Premiere Anjeun sareng Lima Alat Édit Vidéo Ieu

Adobe Premiere Pro mangrupikeun parangkat lunak ngedit pidéo pangpayunna di dunya pikeun pilem, TV sareng wéb — tapi upami anjeun sapertos seueur desainer gerak, anjeun teu acan kantos nganggo.

Serahkeun ka editor video , saur anjeun.

Muhun, kumaha upami anjeun tiasa ngalakukeun sadayana ? Yakin, Premiere Pro henteu katingali sapertos After Effects. Tapi éta sanés hartosna - kalayan petunjuk anu leres - anjeun moal tiasa cekap pikeun ngédit pidéo anjeun nyalira. Tambih Deui, éta téh cocog.

Di dieu téh mana School of Motion jeung instruktur urang Jake Bartlett asup.

Jake ngajarkeun Explainer Camp jeung Photoshop + Illustrator Unleashed ; anjeunna ogé damel di Coca-Cola, Twitter sareng Skype, gaduh pengikut online anu ageung, sareng terang hiji atanapi dua hal ngeunaan sagala aspek animasi.

Dina ayeuna. tutorial , Jake nunjukkeun lima alat ngedit video anu paling praktis, mangpaat dina Premiere Pro, nunjukkeun seueur antarmuka dina prosésna.

5 Alat Éditan Top dina Premiere Pro: Pidéo Tutorial

{{lead-magnet}}

CARA Maké ALAT EDIT RIPPLE DI PREMIERE PRO

Tinimbang motong klip jadi sakumpulan bagian leutik jeung sela nu teu dihoyongkeun, paké alat Ripple Edit pikeun ngajaga timeline anjeun bersih.

Pikeun make Ripple Edit, klik Jandéla alat; atanapi pencét tombol B dina anjeuntina trimming. Sareng upami anjeun henteu wawuh sareng premiere, eh, upami anjeun ngan ukur nganggo éta pikeun ngaraosan maka anjeun sigana bakal ngalakukeun seueur éditan sapertos kieu. Hayu atuh ngazum gede pencét tambah dina kibor lajeng datang leuwih kana parabot kuring jeung grab alat agul. Janten anjeun sigana biasa nyandak ieu, eh, milarian tempat anu anjeun badé ngamimitian. Meureun urang bakal nyebutkeun pigura ieu katuhu dieu, motong. Teras teraskeun sakedik, em, sigana di dinya teras dipotong deui, teras gentos kana alat pilihan anjeun, cokot klip éta sareng cadangkeunana. Sareng kuring bakal ngazum sakedik, ngazum sakedik sareng ngalihkeun ieu kana tempatna ti dinya.

Jake Bartlett (05:05): Anjeun sigana bakal ngahapus sesa klip ieu sareng lajeng ngaléngkah ka hareup jeung ngulang prosés nu leuwih sarta leuwih deui, tapi hayu atuh bolaykeun. Um, sareng uih deui sateuacan kuring ngadamel éditan éta. Ayeuna teu aya anu lepat sareng ngédit ku cara éta, tapi saleresna langkung seueur léngkah dina téknik éta tibatan anu kedah kajantenan pikeun nyandak klip ieu dimana waé. Janten alat anu munggaran anu bakal urang bahas nyaéta alat éditan ripple, anu anjeun tiasa mendakan di dieu dina bar alat di dieu kalayan panah nuju ka arah mana waé garis éditan. Janten ieu alat éditan ripple B dina kibor nyaéta potong kompas sareng cara ieu jalanna sami sareng alat pamilihan. Kuring bisa grab tungtung, klik jeung sered pikeun ngarobah kuringédit titik.

Jake Bartlett (05:44): Jadi hayu urang nyebutkeun kuring pilari katuhu ngeunaan dieu, dimana éta leungeun leutik walungan kaluar. Um, di dasar pigura, ieu tempat kuring hayang ngamimitian. Janten upami kuring ngaklik sareng sered titik ieu teras ngantepkeun, sigana klipna henteu ngalih, tapi sadayana saatosna. Janten naon anu saleresna kajantenan nyaéta motong lapisan ka titik éta, tapi teras ngagentos sadayana dina timeline mundur dina waktosna. Ku kituna, titik édit éta dilestarikan. Hayu atuh bolaykeun sarta ngan némbongkeun Anjeun éta sakali deui. Lamun kuring klik jeung sered ieu, Kuring pindah titik édit ngomong ngeunaan dieu. Sareng pas kuring ngantunkeun, sadayana saatos éta ngalih ka kénca pikeun ngajaga klip éta dina titik dimana éta parantos aya. Ieu ngan robah titik waktu nu éditan lumangsung di.

Jake Bartlett (06:28): Abdi tiasa ngalakukeun hal anu sarua dina tungtung sabalikna ti klip. Sareng hayu atuh ngazum sakedik, supados anjeun tiasa ningali langkung seueur naon anu aya dina garis waktos kuring. Upami kuring nyeepkeun titik édit éta sareng panah nuju ka kénca. Janten kuring terang yén kuring badé ngédit klip ieu di dieu. Upami kuring ngaklik sareng sered sareng milarian titik anu kuring hoyong klip ieu ditungtungan di tempat di dieu, éta henteu masalah. Eh, tapi éta badé ngahapus sadaya bagian tina klip ieu ka katuhu tempat beurit kuring. Sareng nalika kuring ngantunkeun sadaya klip saatos éta ngalih ka kénca ogé, sareng ieu tiasa dianggosakuliah sadaya lagu. Janten upami kuring ngagaduhan langkung seueur klip atanapi langkung seueur inpormasi di dieu, eh, di luhur garis waktos, éta bakal ngalih sareng éta. Janten upami kuring ngalihkeun klip ieu ka dua lagu sareng anu ieu ka hiji lagu, pencét B pikeun ngalih ka ripple kuring, alat édit deui, sareng manjangkeun klip ieu waktos ayeuna.

Jake Bartlett (07:11): Éta ngagentos sadayana saluareun éta, jarak anu sami anu kuring manjangkeun klip éta. Ku sabab kitu eta disebut éditan ripple sabab rippling sakuliah sagalana sejenna kaliwat titik éta dina timeline. Janten hayu atuh bolaykeun balik deui ka tempat sadaya klip éta dina lagu anu sami. Tur ayeuna éta aya, Abdi tiasa pindah deui ka alat Pilihan kuring, nu V dina kibor, sarua jeung lumayan loba unggal aplikasi Adobe, lajeng klik sarta sered klip eta deui. Sareng kuring gaduh snapping kuring, anu anjeun tiasa mendakan di dieu, jepret dina timeline sapertos potong kompas keyboard pikeun ngaktipkeun sareng mareuman éta. Euh, tapi éta sababna kuring tiasa nyandak spidol ieu sareng titik-titik sanés dina timeline kuring. Janten kuring badé nyadangkeun éta langsung ka payuneun éditan ieu langsung dina spidol éta. Sareng hayu atuh ngazum sakedik di dieu sareng sakedik, eh, gulung bar ka handap di dieu.

Jake Bartlett (07:54): Janten kuring tiasa ningali klip ieu langkung saé. Sareng kuring hoyong mastikeun pikeun motong ieu ngan nganggo alat pilihan kuring ayeuna, eh, pikeun cocog sareng spidol éta. Ku kituna eta highlights eta nalika snaps kana eta. Sareng ku cara éta kuring terang yén klip éta badépas dina waktosna kana bagian musik éta ayeuna kusabab ngedit ripple sareng sababaraha alat panyuntingan anu sanés mangaruhan sadayana saatos naon anu anjeun damel, sadayana salajengna dina timeline, eh, éta tiasa nyababkeun sababaraha masalah sareng hal-hal sapertos kelas warna. lapisan adjustment atawa klip judul ieu nu Abdi hoyong ninggalkeun persis dimana aranjeunna. Janten pikeun nyalametkeun diri tina masalah hariwang ngeunaan dimana aranjeunna, kuring ngan ukur nyandak klip judul, eh, kartu judul sareng kartu tungtung, sered ka hiji lapisan lagu, teras konci lagu éta di dieu ku ngaklik ikon konci.

Jake Bartlett (08:37): Ayeuna maranéhanana moal kapangaruhan ku éditan ripple atawa nanaon sejenna. Aranjeunna nuju lengkep dikonci. Abdi badé ngalakukeun hal anu sami pikeun lagu ieu di dieu. Sareng kuring nyarios ka anjeun, kuring bakal nunjukkeun ka anjeun naon ieu sadayana. Um, éta lapisan adjustment nu ngan ngalakukeun flash bodas saeutik ieu. Éta sacara harfiah. Um, ngan pikeun masihan sakedik transisi tinimbang gaduh, anjeun terang, éditan anu keras di dinya. Bakal gaduh lampu kilat pikeun dua, meureun tilu pigura, um, pastikeun éta diaktipkeun sateuacan kuring ngonci. Sareng éta bakal ngajantenkeun transisi sakedik langkung saé. Ku kituna hayu urang lalajo éta klip munggaran.

Jake Bartlett (09:12): Cool. Ku kituna hayu urang ngaléngkah ka klip salajengna. Ayeuna kuring tiasa ngagedekeun di dieu sareng ngalihkeun ulin kuring, angkat ka handap garis waktos sareng damel di dieu sakedik, tapi, eh, leres pisan, kuring ngan ukur.hoyong nutup celah ieu di dieu. Janten kuring masih badé ngaklik rohangan kosong ieu di dieu. Sareng ieu mangrupikeun tip sakedik gancang kuring anu disebut ngahapus ripple. Sareng sacara harfiah anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta milih gap éta sareng pencét hapus sareng sadayana dina lagu éta mundur, ngan ukur pikeun ukuran anu saé. Abdi badé ngonci lagu musik abdi. Janten teu aya anu bakal dimanipulasi kecuali gambar drone. Sareng urang tiasa damel dina shot salajengna ieu di dieu. Ayeuna kuring bébéja yén kuring nyetél spidol ieu pikeun ngamen musik. Tur upami Anjeun salah teu nyaho nanaon tentang musik, éta dasarna naon anjeun tiasa keprok leungeun anjeun kana ketukan lagu.

Jake Bartlett (09:52): Jeung aya opat ketukan per ukuran. Sareng deui, henteu masalah upami anjeun henteu terang naon hartosna, tapi kuring ngan ukur bakal ngitung ieu pikeun anjeun gancang pisan. Janten urang ngagaduhan 1, 2, 3, 4 1 2 3 4 1 2 3 4 1. Janten dina unggal, éta tempat kuring nempatkeun spidol. Éta kumaha lagu ieu diwangun. Ieu mangrupikeun format anu umum pikeun musik, khususna musik saham, eh, tapi aya opat ketukan per ukuran. Janten éditan biasana katingali saé dina ketukan éta, tapi dina lagu khusus ieu, upami urang ngadangukeun klip anu munggaran ieu deui, di dieu, tingali nalika scrubber langsung ka ditu, aya hit dina musik di dinya, leres? Sareng kuring pikir éditan bakal katingali saé upami kuring ngalihkeun ieu deui hiji ketukan. Jadi dina ketukan katilu tinimbang ketukan kaopat. Ku kituna hayu urang ngagunakeun étaalat édit ripple, jadi dina keyboard, grab klip ieu. Sareng kuring bakal mendakan dimana ketukan éta ditambah dina keyboard kami bakal ngagedekeun sareng kuring ngan ukur ngagosok ieu sareng cobian milarian dimana éta aya. Anjeun tiasa ngadangu eta. Oké. Janten éta tempat kuring hoyong éditan. Abdi badé nyandak klip ieu di dieu, ngédit ripple deui ka titik éta teras maén deui.

Jake Bartlett (11:07): Keren. Janten pikeun nembak salajengna, kuring saleresna hoyong motong sakedik langkung gancang. Janten, um, kuring pikir kuring badé ngalakukeun dua ketukan dina klip ieu teras nyandak klip salajengna. Ku kituna hayu urang ngadangukeun éta sakali deui di dieu kalawan éta hit kadua jadi aya hiji, hiji hit idéntik dina ngamen ieu sakumaha aya di dieu dimana éta thump saeutik. Éta naon anu kuring hoyong éditan salajengna, nganggo éditan ripple kuring sareng bawa deui ieu. Oké, Cool. Lajeng thump saeutik salajengna aya katuhu dina ngéléhkeun éta. Janten éta, éta ogé anu ku kuring diédit. Abdi badé ngédit sésa-sésa éta deui.

Jake Bartlett (11:53): Sareng

Jake Bartlett (11:53): Teras we gaduh shot epik ieu tina kuda ieu ngajalankeun, nu ngan Heboh. Janten kuring bakal masihan waktos ieu sakedik deui sareng nganggo sadayana opat ketukan dina ukuran ieu di dieu. Abdi ngan bade ripple, edit deui kana pananda éta.

Jake Bartlett (12:13): Hal anu sarua di dinya. Janten kuring badé ngédit klip ieu deui ka sadayana ngamen. Teras salajengnati titik ieu, lagu ieu jenis mirrored atanapi repeats ti titik éta, sahenteuna struktur eta. Ku kituna hayu urang ngadangukeun sésana

Jake Bartlett (12:32): Oke. Janten strukturna sami pisan sareng satengah munggaran éditan ieu. Janten kuring badé ngadamel pilihan anu sami dina ngedit. Janten pikeun klip kahiji babak kadua, kuring badé ngalakukeun tilu ketukan anu sami tina ukuran éta. Ku kituna kuring bakal balik tilu ketukan jeung katuhu aya di thump éta, éta tempat kuring bade ripple, edit ieu deui ka klip salajengna, pastikeun kuring meunang langsung ka sirah maén dinya. Sareng set salajengna Abdi hoyong kajantenan di dieu. Leres? Dimana éta, éta jenis clamp aya katuhu nalika eta ngaluarkeun getih deui. Lajeng shot ieu, abdi hoyong janten pondok. Janten kuring badé ngédit dina sadaya ketukan éta. Teu playhead, tapi spidol. Hayu urang balik.

Jake Bartlett (13:26): Éta bakal tembakan terakhir. Kuring teu nyangka kuring gaduh klip deui saatos éta. Um, jadi kuring ngan bakal motong ieu nepi ka titik ieu dina éditan, ngan pikeun nyimpen sagalana ngandung. Sareng ieu anu kuring tinggaleun. Ayeuna, kuring bakal nyocogkeun timeline kuring kana tampilan kuring ku mencét tombol slash maju. Sareng ayeuna kuring gaduh sadayana klip kuring di tempat. Ku kituna hayu atuh pindah deui ka alat Pilihan kuring V dina kibor, sarta kami bakal lalajo sakabeh hal ieu sakumaha anu kasebut, sarta kuring bade ngamaksimalkeun panel ieu ku hovering leuwih eta sarta mencét kenop Tilda, saeutik.garis squiggly gigireun hiji konci handapeun ngewa Anjeun, kenop dina kibor terus pencét play.

Jake Bartlett (14:12):

Muhun. Éta geulis epik. Janten waktosna didinya, panginten saé. Éta musik diédit. Abdi pisan di-sinkronisasi jeung Jigana éta éditan saeutik snappy nice, tapi Jigana urang tiasa ngalakukeun saeutik saeutik hadé dina Pilihan naon dina sababaraha klip ieu. Um, naha henteu urang mimitian ku ieu, shot kuda ieu ayeuna, sabab unggal salah sahiji klip ieu ngan dimimitian katuhu dina mimiti, footage sumber. Sareng meureun aya barang anu langkung narik dina klip éta sadayana panjang pisan. Janten dua alat salajengna anu kuring badé ngobrolkeun nyaéta alat slip sareng geser. Sareng anjeun tiasa mendakan éta di handap di handapeun agul. Kami ngagaduhan alat geser sareng geser. Janten naon anu dilakukeun ku alat slip nyaéta nyéépkeun titik-titik lebet sareng kaluar tina klip anu anjeun badé manipulasi, leres, dimana aranjeunna, tapi éta ngageser gambar kana titik-titik lebet sareng kaluar.

Jake Bartlett (14:56):

Ieu persis sarua jeung lamun anjeun ngagunakeun pan tukangeun atawa anchor point alat jeung sanggeus épék ngageser eusi lapisan sabudeureun dina timeline. Janten upami kuring ngaklik sareng sered kana klip ieu, anjeun ningali yén teu aya anu gerak, tapi kuring nampi indikator kode waktos ieu, ngantepkeun kuring terang sabaraha jauh kuring ngalihkeun klip ieu ti tempat éta. Tur upami Anjeun salah kasampak dina monitor program dinaluhur, katuhu, anjeun tiasa ningali titik asup jeung kaluar. Euh, éta, pigura naon nu asup jeung kaluar titik. Ku kituna hayu urang nyebutkeun abdi hoyong pigura nepi kuda ieu jadi leuwih fokus sentral dina mimiti klip. Aranjeunna henteu caket pisan kana kaméra, tapi kuring tiasa nyarios milih titik awal anu langkung narik sigana di dieu. Laju salaku puncak gunung di tukang aya dina pigura.

Jake Bartlett (15:37):

Saterusna sisi katuhu nyaéta outpoint. Janten kuring tiasa ningali dimana kaméra éta nalika kuring ngantepkeun beurit kuring. Janten kuring ngaklik sareng nyered, hayu urang nyarios langsung di dinya. Ayeuna klip éta teu robah posisi na. Eusi ngan slipped sabudeureun jero titik édit. Ku kituna lamun kuring maén deui ieu, Kuring meunang tempoan hadé tina kuda maranéhanana tanpa ngaropéa sesa éditan kuring. Jadi éta alat slip. Janten naha urang henteu milih sababaraha klip sanés anu sigana urang hoyong ngarobih ogé titik-titik asup sareng kaluar? Janten ieu di dieu, contona, um, naha henteu urang ngamimitian sateuacan sorotan di sisi kénca, eh, dina titik tungtung, anjeun tiasa ningali panonpoe muncul di tukangeun gunung éta. Abdi resep éta. Janten hayu urang ngamimitian sateuacan éta.

Jake Bartlett (16:21): Sareng urang ngagaduhan Glint sakedik anu saé di dieu tina panonpoé anu kaluar. Sareng kuring pikir kuring badé ngalihkeun éta sakedik deui. Jadi dimimitian langsung. Geulis pisan. Oké. Hayu urang tingali lamun aya nanaon deuimetot dina klip ieu. Um, jujur ​​sadayana klipna saé. Ngan ngalayang ngaliwatan ranjang Creek saeutik ieu. Emh, tapi meureun di dieu dimana batu éta ngaliwat caket sareng kaméra di sisi katuhu. Um, éta dimana kuring bakal gaduh outpoint sareng urang angkat. Gaduh kuda urang. némbak ieu geulis tiis. Ieu dina slow-mo kuring yakin. Um, meureun urang bakal ngadorong ka hareup saeutik, eh, wae di sabudeureun dieu, katuhu? Dimana éta ombak nabrak kana batu. Ku kituna kuring bakal ngamimitian éta ngan méméh mimiti retakan dinya, éta splashes buka shot salajengna. Sareng éta sigana cekap pikeun ayeuna. Urang tiasa hariwang ngeunaan klip sanésna sakedik.

Jake Bartlett (17:13): Eh, hayu urang teraskeun kana alat salajengna anu kuring hoyong nunjukkeun ka anjeun, nyaéta alat geser. . Upami anjeun ngaklik sareng tahan alat slip anu aya di handapeun éta alat geser. Sareng ieu kalakuanana rada béda tibatan ngagentos eusi éta cuplikan atanapi klip anu anjeun édit sareng ngarahkeun titik éditan, éta bakal ngajaga naon anu aya di antara éditan sareng geseran éta, éditan éta dina garis waktos anjeun. Janten upami kuring ngaklik sareng sered klip ieu, anjeun tiasa ningali yén titik asup sareng kaluar pindah sareng eusi klip dijaga. Janten upami kuring hoyong nyadangkeun klip ieu supados titik tungtung aya dina spidol ieu, um, kuring tiasa ngalakukeun éta. Abdi badé ngantunkeun. Jeung titik asup jeung kaluar pikeun klip sabudeureun geus bergeser nyieunkeyboard.

Jadi, naon sabenerna Ripple Edit ngalakukeun ?

Pikirkeun alat Ripple Edit salaku nyieun "efek ripple" — lamun klip keur dipangkas, éta ngabalukarkeun éfék ripple sapanjang sésa timeline anjeun, mindahkeun sakabéh klip séjén kana posisi timeline anyar.

Sacara husus, Ripple Edit motong titik asup jeung kaluar hiji lapisan, lajeng geseran sakabéh handap. klip leuwih pikeun minuhan titik kaluar anyar.

Misalna, lamun anjeun nyabut 10 pigura ti tungtung tukang klip anjeun, sésana klip anjeun bakal maju 10 pigura.

Catetan: sagala lagu ngedit video nu dikonci bakal teu kapangaruhan ku Ripple Edit; upami anjeun gaduh sababaraha lagu pidéo, pastikeun pikeun mariksa deui naon anu dikonci sareng teu dikonci.

CARA RIPPLE DELETE DI PREMIERE PRO

Alat Ripple Edit tiasa nyiptakeun sela dina timeline Anjeun. Ieu dimana Ripple Mupus asalna di.

Pikeun Ripple Hapus, cukup klik spasi kosong antara dua klip misah; ieu kudu ngahurungkeun spasi nu bodas, nunjukkeun bagian anjeun bakal miceun.

Teras, pencét spasi mundur atawa konci pupus dina kibor anjeun; ieu bakal otomatis mindahkeun klip anjeun pikeun baris nepi ka outpoint tina klip pacilingan dina timeline nu.

Sakali deui, pastikeun pikeun ngonci lagu-lagu anu anjeun henteu hoyong kapangaruhan ku Ripple Delete.

CARA MANGKEUN SLIP TOOL DI PREMIERE PRO

Perlu mindahkeun titik asup jeung kaluaréditan éta tiasa ngan ukur nganggo hiji alat.

Jake Bartlett (17:56): Upami kuring ngabatalkeun sareng nyarios, paké pilihan kuring, kuring kedah, anjeun terang, deui ieu, dugi ka nimpa. klip saméméhna, lajeng datang ka dieu tur sered kaluar ieu. Éta ngan ukur langkung seueur padamelan tibatan anu anjeun kedah laksanakeun. Janten upami kuring ngabatalkeun sakali deui, angkat ka alat geser kuring, cokot klip éta sareng nyadangkeunana, sadayana diurus sareng kuring tiasa maén deui. Sarta di dieu urang balik. Ayeuna kuring henteu hoyong ngalakukeun éta. Ku kituna hayu atuh bolaykeun. Tapi éta alat-alat slip sareng slide. Sarupa jeung alat slide nyaeta rolling alat édit. Sareng ieu aya di handapeun alat éditan ripple. Janten upami kuring milih alat éta, naon anu bakal dilakukeun nyaéta, eh, éta ngan ukur tiasa dianggo dina titik éditan. Anu ngamungkinkeun anjeun laksanakeun nyaéta ngan ukur mindahkeun titik éditan dua klip dina dua sisi éditan éta.

Jake Bartlett (18:38): Janten upami kuring ngan ukur mindahkeun ieu, éta henteu ngarobih eusina. tina klip pisan. Éta sacara harfiah ngan ukur ngagentos titik édit pikeun dua klip éta. Sareng éta deui, ngan ukur alat anu ngahémat waktos, sabab upami kuring nganggo alat pilihan kuring, kuring kedah ngalihkeun hiji klip dina titik sareng titik outpoint klip salajengna. Ku kituna eta ngan ngaheéat anjeun sababaraha waktos. Hayu atuh bolaykeun éta. Oké. Janten hayu urang teraskeun kana klip ieu di dieu. Kuring nyarios yén kuring ngagaduhan anu béda dina pikiran pikeun ieu, sareng upami kuring dua kali klik klip ieu, ku kituna urang tiasa ningali dina monitor sumber urang, eh, anjeun bakal ningali.yén urang ngan ukur nganggo sababaraha detik munggaran. Éta saleresna langkung ti hiji menit klip panjangna sareng kami gaduh pan anu saé sareng tiis ieu sapanjang kapal terbang. Ayeuna, anu kuring hoyong laksanakeun nyaéta ngagunakeun éta sadayana, tapi dina jangka waktu ieu di handap ieu, janten kuring hoyong sadayana durasi klip lumangsung antara dua titik édit ieu.

Jake Bartlett (19:25): Sareng urang tiasa ngalakukeun éta kalayan waktos remapping. Ayeuna, upami anjeun teu wawuh jeung dua salajengna, abdi bade ngobrol ngeunaan cara anjeun bisa ngalakukeun ieu meureun nyangking klip up, um, manjangkeun ieu kabeh jalan kaluar. Ku kituna urang boga panjang pinuh klip. Hayu atuh ngan ngalakukeun éta, mawa ieu kabeh jalan kaluar lajeng katuhu, klik dinya, buka durasi slash speed, lajeng ngarobah speed ka hal bener tinggi, kawas 500%. Sareng éta bakal masihan anjeun durasi dua detik, opat pigura, tapi éta leres-leres ngan ukur dugaan. Sareng anu anjeun peryogikeun nyaéta terang durasi antara dua titik ieu. Janten anjeun tiasa ngabatalkeun éta sareng, anjeun terang, panginten tiasa nyetél titik di dieu di awal éta, jurang éta di dieu, pencét, kuring tiasa ka dieu, pencét oh, pikeun titik kaluar. Teras urang kéngingkeun durasi sadetik, opat pigura, teras anjeun tiasa uih deui kana laju teras robih janten sadetik sareng opat pigura.

Jake Bartlett (20:15): Sareng anjeun badé angkat, klipna panjangna pas, tapi aya, anjeunna seueur, cara anu langkung saderhana pikeun ngalakukeun ieu tanpa kedah mariksa salah sahiji,eh, anjeun terang, waktos ieu pisan, mupus asup sareng kaluar. Sareng éta nganggo alat régangan laju. Éta di handapeun alat éditan ripple ogé, di dieu, alat regang laju. Naon anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta sacara harfiah ngarobih laju klip saolah-olah anjeun ngan ukur ngédit panjang klipna. Janten upami kuring ngan ukur ngaklik sareng sered kana, outpoint bawa ieu dugi ka titik éta, dimana kuring hoyong tungtungna. Sakabéh klip ayeuna diputer deui dina jangka waktu éta. Sareng kuring tiasa ngalihkeun klip ieu deui ka handap, sareng ayeuna upami anjeun maén deui,

Jake Bartlett (20:55): Di dieu urang balik. Oh, sareng sigana kuring ditarik deui sakedik jauh teuing. Aya hiji pigura maot di dinya. Janten kuring badé ngaklik tingkat kuring, alat manteng deui, sareng angkat éta. Aya urang balik. Laju parantos otomatis diropéa pikeun klip éta. Tur aya urang balik. Ayeuna urang tiasa ningali yén sadaya durasi klip éta, eh, dina jangka waktu éta, henteu aya matematika anu aub, henteu kedah nyetél sareng kaluar titik. Gampang pisan. Oké. Pikeun klip salajengna, abdi hoyong ngalakukeun hal sarupa pisan. Eh, sabab deui, upami urang lebet kana monitor sumber, anjeun tiasa ningali aya seueur deui kana klip ieu tibatan naon anu aya dina titik asup sareng kaluar. Janten naon anu kuring hoyong laksanakeun nyaéta maénkeun seueur klip ieu gancang teras angkat kana laju normal. Janten naon anu kuring kedah laksanakeun nyaéta, deui, bawa klip ieu dugi ka titik dimana kuring tiasa manjangkeun ieu sakedik.

Jake Bartlett(21:39): Um, jadi hayu atuh ngan zum kaluar, masihan sorangan saeutik saeutik leuwih kamar di dieu sarta ngan manjangkeun klip ieu kaluar cukup jauh, meureun teu bade peryogi sakabeh hal. Eh, tapi hayu urang milarian titik dimana kuring hoyong gerak tina gerak gancang ka gerak biasa. Janten sigana di dieu, dimana anjeun tiasa ningali cakrawala sareng kuring badé ngadamel éditan di dinya. Sareng kuring badé nganggo alat agul kuring. Teu aya alesan pikeun henteu. Aya urang balik. Euh, teras kuring badé nyandak alat regang laju sareng milarian titik anu kuring hoyong gerakan gancang eureun. Janten abdi badé ngazum di dieu sakali deui sareng ngadangukeun laguna.

Jake Bartlett (22:15): Sabenerna, kuring pikir kuring ngan ukur nganggo spidol pikeun laju ketukan di dinya. . Éta tempat kuring hoyong gerakan gancang eureun. Janten ku alat regang laju kuring, kuring ngan ukur nyandak titik ieu, bawa deui. Sareng kusabab kuring ngadamel agul éta dipotong di dinya, kuring terang yén tungtung klip ieu bakal langsung langsung kana awal klip ieu. Janten ayeuna urang tiasa nyandak alat pamilih kuring, bawa ieu deui teras mungkas titik kaluar ieu pikeun ngeusian sesa celah éta sareng mawa dua klip éta deui. Tur ayeuna ieu kudu maén deui seamlessly. Geulis pisan. Janten langkung gancang pikeun ngamimitian teras kana gerak biasa. Muhun, klip salajengna ieu, hal anu sarua. Lumayan lambat, tapi éta gerakan kaméra anu dinamis pisan. Janten kuring bakal ngagancangkeun sadayana ku ngaluarkeun ieu, eh, up alaju lagu, manjang ka handap pikeun nyocogkeun sakabéh, eh, gap katuhu aya, éta titik édit. Tapi ayeuna sadayana klipna aya dina jangka waktu éta

Jake Bartlett (23:12): Sareng éta mangrupikeun gerakan kaméra anu langkung dinamis ku cara éta. Oké. Sareng pikeun klip anu terakhir ieu, hayu urang laksanakeun hal anu sami sareng némbak kapal terbang, dimana éta ngamimitian gancang sareng teras langkung laun. Jadi meureun katuhu ngeunaan aya dimana Abdi hoyong buka gerak biasa. Emh, jadi kuring bakal motong éta ku alat agul kuring. Sakali deui. Kuring bakal mendakan titik yén kuring hoyong gerakan gancang ieu eureun. Panginten aya langsung dina pencét éta, cokot laju kuring, alat regang, bawa ieu deui, pilih klip kadua teras bawa deui teras motong outpoint pikeun cocog sareng éditan kuring. Kuring bakal mawa ieu ka handap ayeuna, zum gede pikeun pas jeung Ford slash QI lajeng maénkeun éta deui. Sampurna. Hayu urang maénkeun sadayana ieu deui sareng tingali dimana urang réngsé

Jake Bartlett (24:19): Janten anjeun gaduh rundown anu gancang dina sababaraha alat karesep kuring dina perdana anu kuring karasa pisan. jalma-jalma henteu ngagunakeun poténsialna. Mudah-mudahan anjeun ngagaduhan hal anu kaluar tina éta sareng anjeun tiasa ngamimitian nerapkeun éta kana proyék éditan anjeun nyalira, naha éta saderhana sapertos motong reel demo anjeun nyalira atanapi anjeun nuju ngerjakeun padamelan klien anu leres-leres peryogi éditan. Kanyataanana nyaéta anjeun ngahémat klik ku ngagunakeun alat-alat sanés ieu, sanés ngan ukur nganggo alat agul sarengalat Pilihan pikeun mindahkeun barang sabudeureun. Éta leres-leres turun kana jumlah klik anu anjeun laksanakeun pikeun padamelan sadinten dina premiere. Éta tiasa ngahémat waktos anjeun upami anjeun nganggo alat ieu pikeun kauntungan anjeun, hatur nuhun pisan pikeun nonton. Sareng upami anjeun resep kana tutorial ieu, pastikeun bagikeun dina média sosial. Éta leres-leres ngabantosan urang kaluar kecap. Sareng tong hilap ngadaptarkeun akun murid gratis supados anjeun tiasa nampi aksés henteu ngan ukur aset dina tutorial ieu, tapi ogé kabeungharan inpormasi anu sanés sareng sumber anu berharga. Hatur nuhun deui pikeun nonton. Sareng kuring bakal ningali anjeun dina salajengna.

klip ku sababaraha pigura? Kawas alat Pan Behind dina After Effects, alat Slip di Premiere Pro dirancang pikeun ngajaga éditan anjeun tanpa ngarobah titik asup jeung kaluar anjeun.

Tangtosna, supados alat ieu tiasa dianggo, anjeun peryogi cuplikan sateuacanna. /sanggeus titik asup jeung kaluar anjeun.

Pikeun ngakses, klik Slip Tool dina jandela Tools; atawa, pencét kenop Y dina kibor Anjeun. Kursor mouse anjeun bakal robah jadi panah dua arah, nunjuk ka bar nangtung.

Pikeun ngamimitian "slip," klik antara titik asup jeung kaluar klip anjeun, teras sered ka kenca atawa ka katuhu.

Jandela program bakal nampilkeun opat panel anu béda, kalayan kode waktu di handapeun dua panel badag.

Gambar kénca jeung katuhu luhur nyaéta klip saméméh jeung sanggeus ayeuna. klip nu nuju slipping, ngalambangkeun titik kaluar klip saméméhna jeung titik dina klip handap.

Dua gambar nu leuwih gede di handap ngagambarkeun titik asup jeung kaluar tina klip ayeuna nu keur dieunakeun, ngagambarkeun dimana jeung kumaha klip Anjeun dimimitian jeung ditungtungan.

Opat ieu. panels mangpaat nalika tweaking éditan ku ngan sababaraha pigura, mantuan Anjeun motong kuku dina aksi.

CARA NGAGUNA SLIDE TOOL DI PREMIERE PRO

Lamun anjeun Geus wareg jeung awal jeung ahir klip Anjeun, tapi kudu sakabéh klip pindah ka kénca atawa ka katuhu, leuwih sae pikeun make alat Geser — jeung teu alat Pamilihan standar.

Naha?Upami anjeun mindahkeun klip nganggo alat Pamilihan, anjeun bakal ngantunkeun jurang sateuacan atanapi saatos klip, gumantung kana arah anjeun mindahkeun éta; kalayan alat Geser, anjeun ngahindarkeun léngkah tambahan pikeun mupus rohangan kosong ieu.

Alat Geser jalanna ku ngawétkeun titik lebet sareng kaluar klip anu anjeun pilih, sareng sacara dinamis ngarobih titik lebet sareng kaluar klip sakurilingna. .

Pikeun ngaksésna, paké ménu Pakakas (di handapna Slip Tool); atawa, pencét tombol U dina kibor Anjeun.

CARA Maké ROLLING EDIT TOOL DI PREMIERE PRO

Sarupa jeung Alat Geser, Rolling Edit dipaké pikeun ngamanipulasi titik asup jeung kaluar klip.

Pikeun make alat Rolling Edit, pencét tombol N dina kibor anjeun; atawa, manggihan eta dina panel Pakakas, dikelompokeun jeung alat Edit Ripple.

Pikeun make Rolling Edit, klik jeung sered titik potong: dimana titik kaluar jeung asup papanggih antara dua klip. Ieu bakal ngamutahirkeun titik asup jeung kaluar, tanpa mindahkeun klip, pondok hiji klip bari manjangkeun lianna.

CARA NGAGUNA ALAT RATE STRETCH DI PREMIERE PRO

Alat Rate Stretch ngidinan Anjeun pikeun ngarobah laju klip — tanpa ngaklik katuhu, ngagali ménu, sareng nebak sabaraha persén anjeun kedah ngagancangkeun atanapi ngalambatkeun gambar dina unggal klip.

Lengkepan alat Rate Stretch sareng potong kompas keyboard R ; atanapi, milarian dina jandela Alat,dikelompokkeun jeung alat Ripple Edit.

Ku ngan saukur nyered titik asup atawa kaluar tina hiji klip jeung alat Rate Stretch, anjeun bisa ngarobah sabaraha gancang footage anjeun muterkeun deui, saolah-olah anjeun ngarobah panjangna. tina klip sorangan.

Diajar Leuwih lengkep

EFISIENSI ALIRAN KERJA

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan ngawasa alur gawé proyék desain gerak, baca kami Panduan pikeun Ngaréngsékeun Desain Gerak Anjeun Proyék .

Naha anjeun bingung kudu mimitian ti mana, macét dina pra-produksi, atawa can tangtu iraha desain gerak geus siap pikeun dibagikeun, pituduh praktis ieu bakal mantuan anjeun ngarobah gairah anjeun jadi proyék rengse.

MAKE MOVES IN MOGRAPH

Geus alur kerja proyek gairah pribadi anjeun dioptimalkeun, tapi teu yakin kumaha carana darat manggung mayar? Teu aya anu langkung mereun tibatan ngadangu ti pahlawan anjeun .

250 halaman kami Percobaan. Gagal. Ulang deui. ebook nampilkeun wawasan ti 86 desainer gerak anu pang menonjol di dunya, ngawalon patarosan konci sapertos:

  1. Naséhat naon anu anjeun hoyong terang nalika anjeun mimiti ngamimitian desain gerak?
  2. Naon kasalahan umum anu dilakukeun ku desainer gerak anyar?
  3. Naon bédana antara proyék desain gerak anu saé sareng anu saé?
  4. Naon alat, produk atanapi jasa anu paling kapaké Anjeun nganggo anu teu jelas ku desainer gerak?
  5. Naha aya buku atanapi pilem anu mangaruhan karir anjeun atanapipola pikir?
  6. Dina lima taun, naon hiji hal anu bakal béda ngeunaan industri?

Kéngingkeun scoop insider ti Nick Campbell (Greyscalegorilla), Ariel Costa, Lilian Darmono, Bee Grandinetti, Jenny Ko (Buck), Andrew Kramer (Video Copilot), Raoul Marks (Antibody), Sarah Beth Morgan, Erin Sarofsky (Sarofsky), Ash Thorp (ALT Creative, Inc.), Mike Winkelmann (AKA Beeple), jeung sajabana :

--------------------------------------- ------------------------------------------------- ----------------------------------------

Transkrip Pinuh Tutorial Di handap 👇:

Jake Bartlett (00:00): Hei, éta Jake Bartlett. Sareng dina tutorial ieu, kuring bakal nyandak anjeun kana premiere pro sareng nunjukkeun anjeun sababaraha alat sareng téknik karesep kuring anu sigana anjeun henteu anggo, tapi leres-leres bakal nyalametkeun anjeun seueur waktos. Upami anjeun henteu acan gaduh, jieun akun murid gratis di school of motion supados anjeun tiasa ngaunduh aset anu kuring bakal dianggo sareng ngiringan sareng kuring, upami anjeun hoyong ngalakukeun, hayu urang ngamimitian

Jake Bartlett (00:31): Ayeuna, upami anjeun sapertos seueur desainer gerak, anjeun sigana sieun muka perdana di lingkungan aneh ieu anu henteu leres-leres cocog saatos épék gaduh alat anu béda, sareng anjeun henteu terang naon anu dilakukeun ku seueur di antarana, tapi éta sapertos parangkat lunak anu sanés. Sakali anjeun ngartos naon parabot do nakumaha anjeun tiasa nganggo aranjeunna pikeun kauntungan anjeun. Éta mangrupikeun panghemat waktos anu ageung sareng éta mangrupikeun parangkat lunak anu langkung saé pikeun ngédit tibatan épék saatos. Janten di dieu kuring di premiere, sareng ieu mangrupikeun tata letak standar anu sigana bakal dimimitian pikeun anjeun. Ruang kerja disebut ngedit, sareng jujur, ieu sanés cara anu kuring resep nyetél éta. Janten kuring badé ngabersihkeun ieu. Sareng kanyataanna, kuring ngan ukur gaduh ruang kerja sorangan di dieu. Abdi badé ngaklik, tapi ngan ukur hoyong nunjukkeun yén di dieu, aya seueur barang anu kuring henteu peryogikeun, sapertos perpustakaan atanapi inpormasi, eh, épék anu kuring peryogikeun, tapi spidol, anjeun terang. , loba panels ieu teu perlu keur naon Kuring lakukeun.

Jake Bartlett (01:21): Jadi kuring ngan bade pindah ka workspace kuring ku ngaklik on ngaran kuring. Sareng kuring nyetél ieu langkung seueur sapertos saatos épék, eh, anjeun terang, kuring ngagaduhan manajer proyék di dieu, kuring gaduh kontrol éfék di dieu, menu épék. Kuring ngan tetep di dieu ngan kusabab éta tempat kuring biasa gaduh éta. Tapi timeline kuring nyokot ampir sakabéh bagian handap workspace kuring. Kuring ngagaduhan alat kuring di dieu, tingkat audio, tapi teras panempo program kuring sareng monitor sumber kuring di dieu. Janten éta tata perenah dasar kuring. Ieu pisan dilucuti handap ngan naon Abdi peryogi. Sareng upami kuring peryogi anu sanés, angkat ka jandela sareng buka panel anu kuring peryogikeun. Tapi atoh, hayu urang teuleum kana naon urangsabenerna bakal gawé bareng. Abdi parantos nyetél sekuen. Emh, sareng naon anu aya di dieu nyaéta lagu musik.

Jake Bartlett (02:02): Durasina sakitar 17 detik. Kuring geus ditambahkeun spidol dina ketukan lagu éta. Janten kuring tiasa gaduh isyarat éditan pikeun ngagentos klip kuring kalayan gampang pisan. Sarta kuring ogé boga grafik judul na hiji kartu tungtung pikeun jenis ieu promo nu Kuring putting babarengan. Janten kuring ogé gaduh sababaraha lapisan panyesuaian di dieu, kelas warna, anu mangrupikeun hal anu kuring parantos nyetél pikeun damel sareng klip anu bakal kami anggo. Tong hariwang ngeunaan éta. Tapi kuring ogé boga dua lapisan adjustment ieu katuhu nepi ka dieu anu flash, tur Anjeun bakal ningali naon éta. Sakali urang leres-leres ngédit hal-hal, tapi mimitina hayu urang ngadangukeun lagu sareng anjeun tiasa ningali judul sareng kartu tungtung supados anjeun terang naon anu urang damel. Janten hayu urang ulin deui

Jake Bartlett (02:58): Janten anjeun gaduhna ayeuna, eh, aya di kartu tungtung, anjeun ningali éta, eh, urang nuju ngadamel iklan pikeun epik Joan nembak na ku Michael James, anu geus jadi murah a masihan kami footage drone sorangan ti Islandia, eh, nu urang tiasa dianggo kalayan dina proyék ieu. Sareng anjeun tiasa ngaunduh file proyék perdana ieu sareng klip pidéo anu bakal kuring anggo. Pastikeun yén anjeun ngadaptarkeun akun sakola gerak gratis anjeun sareng turutan tautan dina katerangan pidéo ieu.Tapi kuring ngan ukur hoyong ngagorowok ka Michael James pikeun ngamungkinkeun urang ngagunakeun klip ieu. Anjeun ogé tiasa mendakan halaman wéb na dina katerangan pidéo, janten parios aranjeunna sareng hatur nuhun, Michael. Henteu kunanaon. Ayeuna, hayu urang ngazum sakedik di dieu dina timeline kuring sareng hayu urang tingali gambar drone anu saleresna anu urang kedah dianggo.

Jake Bartlett (03:37): Abdi parantos ngagaduhan aranjeunna. sadayana dina urutan dieu. Kuring dasarna ngan pikeun kesederhanaan. Abdi badé teraskeun sareng nganggo tatanan anu aranjeunna parantos aya sareng ngan ukur diurutkeun deui, ngédit aranjeunna nganggo spidol ieu, tapi kami ngagaduhan flyover epik ieu sababaraha cai, sababaraha walungan, kami Aya sababaraha formasi és, anjeun terang, sadayana ieu, ngan ukur gambar drone anu luar biasa, kuda, ombak, nabrak, eh, pesawat anu nabrak anu hebat ieu di antah berantah. Um, ngan sababaraha nembak epik pisan. Sareng sapertos anu kuring nyarios, kuring parantos nyiapkeun klip ieu. Kuring parantos ngalakukeun sakedik koreksi warna kanggo ngahijikeun sadayana sakedik langkung saé, tapi ku cara éta urang henteu kedah hariwang ngeunaan éta. Kami ngan ukur bakal difokuskeun kana alat-alat anu ngahémat waktos ieu anu sigana anjeun henteu dianggo dina perdana. Ku kituna hayu urang mimitian ku peletakan klip ieu dina hiji waktu.

Jake Bartlett (04:23): Eh, écés unggal salah sahiji klip ieu nyata leuwih panjang batan urang bisa pas dina, dina urutan. Janten urang kedah seueur ngalakukeun

Gulir ke atas