Политика за приватност

На "IN a fa Design & Anime" , достапно од "https://inafa.org" , еден од нашите главни приоритети е приватноста на нашите посетители. Овој документ за Политика за приватност содржи типови на информации што се собираат и снимаат од "IN a fa Design & Anime" и како ние ги користиме.

Ако имате дополнителни прашања или барате повеќе информации за нашата Политика за приватност, не двоумете се да не контактирате на е-пошта "[email protected]" .

Оваа Политика за приватност се однесува само на нашите онлајн активности и важи за посетителите на нашата веб-локација во однос на информациите кои тие споделуваат и/или собираат во "IN a fa Design & Anime" . Оваа политика не се применува на какви било информации собрани офлајн или преку канали различни од оваа веб-локација.

Согласност

Со користење на нашата веб-локација, вие со ова се согласувате со нашата Политика за приватност и се согласувате со нејзините услови.

Информации што ги собираме

Личните информации што треба да ги дадете и причините зошто од вас се бара да ги дадете, ќе ви бидат разјаснети во моментот кога ќе побараме од вас да ги дадете вашите лични информации.

Доколку не контактирате директно, може да добиеме дополнителни информации за вас, како што се вашето име, адреса на е-пошта, телефонски број, содржината на пораката и/или прилозите што може да ни ги испратите и кои било други информации што може да изберете да ги дадете.

Како ги користиме вашите информации

Ги користиме информациите што ги собираме на различни начини, вклучително иза:

  • Обезбедување, управување и одржување на нашата веб-локација
  • Подобрување, персонализирање и проширување на нашата веб-локација
  • Разберете и анализирате како ја користите нашата веб-страница
  • Развијте нови производи, услуги, карактеристики и функционалност
  • Комуницирајте со вас, директно или преку еден од нашите партнери, вклучително и за услуги на клиентите, за да ви обезбедиме ажурирања и други информации во врска со веб-локацијата, и за маркетинг и промотивни цели
  • Ви испраќаме е-пошта
  • Најдете и спречите измама

Датотеки за евиденција

":име на страницата" следи стандардна процедура за користење на датотеки за евиденција. Овие датотеки ги регистрираат посетителите кога посетуваат веб-локации. Сите хостинг компании го прават тоа и дел од аналитиката на хостинг услугите. Информациите собрани од датотеките за евиденција вклучуваат адреси на интернет протокол (IP), тип на прелистувач, Интернет-провајдер на услуги (ISP), ознака за датум и време, страници за упатување/излез, а можеби и број на кликови. Тие не се поврзани со какви било информации што може лична да се идентификуваат. Целта на информациите е за анализа на трендовите, администрирање на страницата, следење на движењето на корисниците на веб-локацијата и собирање демографски информации.

Колачиња и веб-светилници

Како и секоја друга веб-локација, tempse користи „колачиња“. Овие колачиња се користат за складирање на информации, вклучувајќи ги и преференциите на посетителите и страниците на веб-локацијата до кои посетителот пристапил или посетил. Информациите се користат заоптимизирајте го искуството на корисниците со прилагодување на содржината на нашата веб-страница врз основа на типот на прелистувачот на посетителите и/или други информации.

Нашите партнери за рекламирање

Некои од огласувачите на нашата страница може да користат колачиња и веб-светилници . Секој од нашите рекламни партнери има своја Политика за приватност за нивните политики за корисничките податоци.

Рекламните сервери или рекламните мрежи од трета страна користат технологии како колачиња, JavaScript или Web Beacons кои се користат во нивните соодветни реклами и врски кои се појавуваат на , кои се испраќаат директно до прелистувачот на корисниците. Тие автоматски ја добиваат вашата IP адреса кога ќе се случи тоа. Овие технологии се користат за мерење на ефективноста на нивните рекламни кампањи и/или за персонализирање на рекламната содржина што ја гледате на веб-локациите што ги посетувате.

Забележете дека "IN a fa Design & Anime" нема пристап или контрола над овие колачиња што ги користат трети лица огласувачи.

Политики за приватност на трети страни

"IN a fa Design & Anime" Политиката за приватност на се однесуваат на други огласувачи или веб-локации. Затоа, ве советуваме да се консултирате со соодветните Политики за приватност на овие рекламни сервери од трети страни за подетални информации. Може да ги вклучува нивните практики и упатства за тоа како да се откажете од одредени опции.

Можете да изберете да ги оневозможите колачињата преку вашите индивидуални опции на прелистувачот. За да знаете подетални информации за управувањето со колачиња соспецифични веб-прелистувачи, може да се најде на соодветните веб-локации на прелистувачите.

Права на заштита на податоците GDPR

Би сакале да се погрижиме да бидете целосно свесни за сите ваши права за заштита на податоците. Секој корисник има право на следново:

Право на пристап – Имате право да барате копии од вашите лични податоци. Може да ви наплатиме мала надокнада за оваа услуга.

Право на исправка – Имате право да побарате да ги исправиме сите информации за кои сметате дека се неточни. Вие исто така имате право да барате да ги пополниме информациите за кои сметате дека се нецелосни.

Право на бришење – Имате право да барате да ги избришеме вашите лични податоци, под одредени услови.

Право на ограничување на обработката – Имате право да барате да ја ограничиме обработката на вашите лични податоци, под одредени услови.

Право на приговор за обработка – Имате право да се спротивставите на нашата обработка на вашите лични податоци, под одредени услови.

Право на преносливост на податоци – Имате право да барате да ги пренесеме податоците што сме ги собрале на друга организација, или директно до вас, под одредени услови.

Ако поднесете барање, имаме еден месец да ви одговориме. Ако сакате да искористите некое од овие права, ве молиме контактирајте со нас.

Информации за децата

Друг дел од нашиот приоритет е додавањезаштита на децата при користење на интернет. Ги охрабруваме родителите и старателите да ги набљудуваат, учествуваат и/или да ја следат и да ја водат нивната онлајн активност.

"IN a fa Design & Anime" свесно не собира никакви лични податоци за идентификација од деца на возраст под од 13. Ако мислите дека вашето дете дало ваков вид на информации на нашата веб-локација, силно ве охрабруваме веднаш да не контактирате и ќе се потрудиме веднаш да ги отстраниме таквите информации од нашата евиденција.

Скролај на врв