30 основни кратенки на тастатурата во After Effects

Овие 30 кратенки на тастатурата гарантирано ќе ви заштедат време во After Effects.

Ако сакате двојно да ја зголемите брзината во After Effects, што би направиле? Некои луѓе можеби ќе потрошат илјадници долари на нов компјутер, но има полесен начин... кратенки на тастатурата. Кратенките на тастатурата имаат моќ да ви заштедат неколку секунди овде или таму и тие секунди може да додадат до часови, ако не и денови зачувани на секој од вашите проекти. Накратко, владеат кратенките.

За да ви помогне полесно да ги научите тие кратенки на тастатурата, составивме видео со 30 наши омилени кратенки во After Effects. Сите овие кратенки гарантирано ќе ви заштедат време во AE. Некои од нив дури можат да ви го намалат работното време на половина! Значи, ако сте подготвени да ги наполните турбо вашите вештини за AE, еве 30+ од нашите омилени кратенки на тастатурата во After Effects.

Преземете го овој БЕСПЛАТЕН сет PDF со кратенки по ефекти!

Собравме сет од 3 PDF-датотеки (во вкус на Mac и PC) кои ќе ве научат основни кратенки на тастатурата, како и длабоките сече професионалци користат и некои скриени скапоцени камења. Земи го бесплатно!

Скролај на врв